Over Ons

Mijn naam is Marijn en ik ben 21 jaar. In november 2018 ben ik met mijn moeder en zusje op een boerderij gaan wonen in het Noord Hollandse Sint Maarten. Nadat wij hier in de zomermaanden naast onze ponyfokkerij een kinder- dierenboerderij met terras zijn begonnen ben ik in het voorjaar van 2019 gestart met het verkopen van onze eigen Jam, Siropen, moes, sausen, sambal en veel meer Home Made producten met ingrediënten veelal uit onze eigen tuin of van lokale telers. 

In 2020 ben ik begonnen met het maken van fudge in allerlei verschillende smaken. Een ware quilty pleasure die je echt eens zou moeten proberen.

Onze fudge onderscheidt zich van overige verkopers doordat wij onze fudge van begin tot het eind handmatig maken en het in royale blokken snijden waardoor de uitstraling meer iets van een mooi gebakje heeft. Onze blokken wegen meer dan 100 gram per stuk en hebben een royale topping en vulling.

 

De naam Natuurlijk bij Nijn is omdat ik van kleins af aan door mijn ouders Nijn wordt genoemd. Inmiddels heeft famillie en mijn vrienden dit ook allemaal overgenomen. En omdat wij veelal met natuurlijke producten werken is deze naam ontstaan.

Mijn moeder en ik maken de producten allemaal zelf en verkopen deze in ons  kraampje aan de weg, op fairs, markten en braderieen en op onze webshop.Ook hebben mensen die onze producten zo leuk en fleurig vonden ons benaderd of ze onze producten in hun winkel of kraampje mochten verkopen. Hierdoor zijn onze producten nu ook op andere locaties te verkrijgen.

Het ondernemen heeft altijd al in mijn bloed gezeten. Dit heb ik van huis uit mee gekregen.  En nu mijn bedrijfje steeds meer vorm begint te krijgen zie ik mijn droom langzaam uitkomen.